Végül ebben a formában hagytam a feladatot, egyelőre nem tudom jobban elkészíteni. A kép alatti mezőbe kell beírni, hogy szerinted mi a neve a képen látható személynek. Ha beírtad a nevet, kattints a "válasz ellenőrzése" gombra! Ez mindenképpen szükséges. Ezután kattints a nyílra, ami beadja a következő kérdést!

A feladat azon történelmi személyekre kérdez rá, akiket ismerni kell az érettségi követelmény szerint. Nyilván nem létkérdés, hogy tudd hogyan néztek ki ezek az emberek. Viszont egyes tanulók könnyebben megjegyeznek információkat emberekről, ha tudják hogyan néznek ki. Egy másik feladatban majd azt is tudni kell, ezek az emberek mi miatt jelentősek. Egyelőre azonban elég ha megjegyzed, kik láthatók a képen!

A teszt elvileg elérhető a képre kattintva, gyakorlatilag viszont nem. Majd megjavul. Addig is ide kattintva bejön egy oldal, ahol a Magyar személyek 1945 után-ra kattintva ott lesz a feladat elvileg. Gyakorlatilag szintén nem. Internet explorert használva viszont minden megy, úgyhogy addig is amíg ura nem leszek a forráskódnak, ne firefoxban, hanem explorerben próbálkozzatok a teszttel!

A bejegyzés trackback címe:

https://tortenelemtesztek.blog.hu/api/trackback/id/tr62965082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása